Despre noi

În România, calitatea și stilul produselor Nusco pot fi găsite sub semnătura Pinum de 25 de ani.

Firma noastră produce în România și în Italia o gamă variată de uși și ferestre: uși de interior, uși de intrare, uși metalice, uși blindate, uși rezistente la foc, ferestre din lemn, lemn cu aluminiu, aluminiu dar si PVC. De asemenea exista colaborari cu producatori cunoscuti de parchet stratificat.
Pinum a cunoscut o dezvoltare continuă atât din punct de vedere al capacitatilor de productie cât și a segmentului de piață căruia i se adresează.
Astăzi, Pinum Doors & Windows, parte importantă a Grupului Nusco, înseamnă cea mai mare capacitate productivă de uși din România, înseamnă garantul calității produselor livrate și serviciilor prestate, înseamnă profesionalismul specialistilor care împreună pun în miscare acest ansamblu.

Scurt istoric

Colaborarea dintre fabrica de mobila din Pipera si compania Nusco Porte a inceput inca din anul 1981.

Presedintele grupului Nusco, domnul Mario Nusco a inceput sa colaboreze cu fabrica din Pipera, aducand pentru inceput masini si tehnologie din Italia pentru realizarea usilor cu design italian.

În 1992, domnul Mario Nusco a înființat Pinum Producție, companie care s-a ocupat cu producția de uși pentru piețele din Italia și România.

În 2002, Pinum Producție a preluat integral unitatea de producție Pipera S.A.

În prezent, Pinum are showroom-uri în București, dar și 25 de showroom-uri ale distribuitorilor cu care colaborează în toată țara. Anul acesta, odată cu aniversarea celor 25 de ani de activitate, Pinum a inaugurat cel mai mare showroom de uși, ferestre și parchet din Europa de Est, în care se găsesc și produse de lux. Showroom-urile Pinum din București sunt situate în Șos. Pipera și în apropierea mall-ului Afi Palace Cotroceni.