Despre noi

Unul din pilonii de rezistență ai grupului Nusco este Pinum Doors & Windows, brand care este sinonimul calității în materie de producție de uși și ferestre în România și Italia. În România, Pinum este într-o continuă dezvoltare, iar în cei aproape 30 de ani am devenit cel mai important producător român de uși de interior.

Viziune

Arhitectura de interior și exterior este într-o continuă schimbare, fie că vorbim de orașe mari, unde modernismul primează sau orașe cu încărcătură istorică ce încă își păstrează arhitectură consacrată. Pinum Doors & Windows este mereu în întâmpinarea acestor schimbări, oferind soluții unice în materie de design, la o calitate ce nu are egal. Pinum Doors & Windows lucrează cu cei mai buni specialiști în domeniu, plasând astfel procesul de design și producție la cele mai înalte standarde naționale și internaționale.

Impreuna din 1992 cu oameni, pentru oameni.

Cerința mare pentru produsele noastre ne-a determinat să mărim capacitatea de producție, în prezent fiind printre primii producători din România.

Pinum Doors & Windows a trecut testul timpului în detrimentul unor firme din Cehia, Polonia sau Italia, iar acest lucru denotă gradul ridicat de încredere pe care l-au avut și îl au în continuare clienții în produsele noastre.

Showroom-uri

Produsele Pinum Doors & Windows sunt cele care vorbesc pentru noi. Pentru că ne dorim ca oamenii să testeze calitatea produselor noastre, vă punem la dispoziție showroom-uri atât în București, cât și în alte 25 de locații din România. La aniversarea celor 25 de ani de activitate, am inaugurat și cel mai mare showroom de uși, ferestre și parchet din Europa de Est.

Export

“Made Expo” organizat în Italia, Milano, a avut că participant brandul Pinum, fiind primul pas din procesul de internaționalizare. Pinum livrează produse la cele mai înalte standarde pe piețe de export din Statele Unite, Italia, Malta, Armenia, Rusia sau Liban. Având o capacitate de producție de 100.000 de uși de interior pe an și 30.000 de ferestre pe an, Pinum își onorează angajamentele la timp, fără a sacrifica din calitate.

Calitate

Pinum Doors & Windows garantează produse de calitate, iar asta ne face să avem un grad mare de adresabilitate către dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, atât în București cât și în restul României.

70% din proiectele rezidențiale din București finisate sau în curs de finisare sunt echipate cu produse Pinum.

Acest lucru se datorează în principal faptului că am invitat de-a lungul timpului numeroși dezvoltatori să ne calce pragul fabricii pentru a viziona procesul de producție. Prin transparență totală vis-à-vis de acest process, dar și datorită personalului specializat angrenat, Pinum a încheiat parteneriate solide cu scopul de a oferi beneficiarilor produsele cu cel mai înalt stardard al calității de pe piața din România.

Dar produsele de calitate nu sunt singurul avantaj competitiv pe care îl avem. Clienții care sunt dezvoltatori de proiecte rezidențiale ne aleg pentru că pot cumpăra toate produsele necesare de la un singur producător – Pinum! Mai mult decât atât, noi venim în ajutorul dezvoltatorilor ocupându-ne să supervizăm tot.

Dezvoltare și investiția în viitor

Pentru că ne dorim să fim mereu aliniați trendurilor internaționale și să ne depășim în fiecare an stardardele, Pinum investește constant în aparatură de ultima generație. Astfel, Pinum dispune de un utilaj pentru lipire zero a profilelor PVC, un centru CNC cu patru axe pentru prelucrarea profilelor de aluminiu, utilaje pentru operațiile de șlefuire, dar și o linie automată pentru produse noi și inovative.

Dar nici investițiile în resursa umană – cea mai importantă resursă pe care o avem – nu sunt de neglijat.

 

Prețuri

Piața a cunoscut o dezvoltare rapidă, iar cu această dezvoltare a apărut și o schimbare a percepției clienților asupra raportului calitate/preț al produselor. În urmă cu nu foarte mult timp, persoanele interesate de achiziția unui produs consultau mai întâi prețul fără a ține cont de materialele folosite pentru producție, design, finisaj, într-un cuvânt, de calitatea acestuia. Acum, clienții înțeleg că în momentul în care fac o achiziție, calitatea primează, iar cu acest apect crește și prețul.

Pentru că Pinum își dorește să ofere soluții pentru orice buget, fără a face rabat de la calitate, a luat ființă departamentul de consultanță în amenajările de interior. Ne dorim ca prin intermediul acestui department, clienții ce își doresc un produs din gama noastră variată să înțeleagă pe deplin ce achiziționează si să fie îndrumați către cele mai bune soluții.

Soluții

Pinum oferă soluții de design interior pentru orice tip de proiect, fie că vorbim despre dezvolarea unor complexe rezidențiale noi la cele mai înalte standarde sau despre recondiționarea unor spații deja existente.