PARCHET LAMINAT

HARO

PARCHET LAMINAT

HARO

PARCHET LAMINAT

HARO

PARCHET LAMINAT

HARO

PARCHET LAMINAT

HARO

PARCHET LAMINAT

HARO

Despre HARO

“Mica afacere de familie, care a fost fondată de Franz Paul Hamberger în 1866 ca fabrică de chibrituri și cărămidă, este astăzi cel mai mare producător de parchet din Germania. Alte lucruri rămân aceleași: După mai bine de 150 de ani, Hamberger rămâne până acum o afacere de familie, administrată de proprietarii companiei în generațiile a patra și a cincea.

Această istorie a companiei traversează o divizare importantă între tradiție și viitor: continuăm să ne concentrăm pe valorile corporative clasice, cum ar fi orientarea către clienți și angajați, sustenabilitatea și un nivel ridicat de conștientizare a calității, precum și pe valorile familiale care au rădăcini în țară și regiune. În același timp, privim întotdeauna spre viitor. Suntem conduși de valori fundamentale moderne, cum ar fi inovația, succesul economic, viața sănătoasă și sustenabilitatea, pentru a modela viitorul cu curaj și angajament.”

Parchet laminat Haro

Parchetul laminat de la HARO este robust, durabil, ușor de instalat, de înaltă calitate, cu decoruri autentice din lemn care vă vor transforma casa într-un paradis.

Există motive întemeiate pentru care parchetul laminatul este unul dintre cele mai populare acoperiri de pardoseală. Evident, plăcile sunt adevărate. Oricine instalează un parchet laminat poate aștepta cu nerăbdare să aibă o pardoseală dură, care să aibă un grad peste medie impotriva zgârieturilor, abraziunii, impact și rezistență la adâncituri. Plăcile își vor păstra strălucirea chiar și după ani de utilizare datorită capacității lor de a rezista la căldură și la lumina UV. Pardoseala ușor de întreținut vine în cea mai largă gamă de decoruri.