PINUM DOORS & WINDOWS

Este distribuitor autorizat NINZ in Romania inca din anul 2009. Din 2009 pana in prezent ne-am remarcat ca unul dintre cei mai importanti distribuitori din piata pentru usile metalice si rezistente la foc NINZ. De asemenea avem stocuri in depozitele Pinum pentru usile multifunctionale Rever si pentru usile rezistente la foc Univer. Culoarea standard pentru aceste usi este RAL7035(gri). Pentru mai multe detalii departamentul nostru tehnic si de proiectare va sta la dispozitie. Va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: ofertareninz@pinum.ro.

USI METALICE MULTIFUNCTIONALE

REVER

CALITATEA PE PRIMUL LOC!!!

Usa reversibila (indicarea sensului de deschidere nu este necesar). Cea mai potrivita usa metalica de interior, usoara, dar totusi solida si usor de instalat

VERSATILITATE

Domeniu foarte mare de utilizare. Usa fi combinata cu diferite tipuri de toc si instalata pe orice tip de perete. Poate fi combinata cu supralumina sau cu gauri de ventilatie. Disponibila cu incuietoare in 3 puncte si cu un vast sortiment de accesorii.

TEHNOLOGIE MODERNA DE FABRICATIE

Productia se face in facilitati moderne si functionale unde se lucreaza cu ultimele tehnologii pentru a obtine nivele inalte de calitate si produse conforme. Intregul proces de productie – de la materia prima, pana la vopsire si ambalarea usilor – se realizeaza in interiorul fabricii Ninz cu facilitati proprii, asigurand controlul tehnic de calitate TOTAL al usilor !!!

ELEMENTE DE ECHIPARE PENTRU VERSIUNEA STANDARD

FOAIA DE USA

Produsa prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel, ambutisata si sudata electric. Falt pentru inchidere pe toc pe toate cele 4 laturi. Ranforsata la interior cu structura din fibre de tip fagure ferm fixata de foaia de metal. Ranforsari interioare pentru montaj bara antipanica si amortizor hidraulic pentru inchidere usa. Grosimea usii este de 40 mm.

TOCUL

Construit din tabla de otel galvanizat la cald prin procesul “Sendzimir”. Profil special ambutisat pentru garnitura de etansare. Potrivit pentru instalarea cu bride de fixare in mortar  sau conexpanduri. Pervaz detasabil pentru instalarea usii pe pardoseala finite. Posibilitatea de eliminare a pragului. Tocul este livrat asamblat pentru usi metalice intr-un canat.

BALAMALE

Cate doua balamale pentru fiecare canat.

SISTEM DE INCHIDERE

Broasca reversibila cu zavor si inchidere centrala. Cheie de santier, pregatire pentru euro-cilindru

MANERE

Manere din plastic negru PA6 cu insertie din otel. Sild cu placa de baza din otel si gaura de cilindru. Sild-cover (peste placa de baza) din plastic negru PA6. Suruburi de trecere pt. fixare silduri, cheie de interior/santier.

BOLTURI DE SIGURANTA

Trei bolturi antiefractie sunt aplicate in canatul usii pe partea cu balamale.

NOTA : Cilindrul si garnitura de etansare se livreaza doar la cerere. Manerele se livreaza la cutie, e necesara asamblarea lor.

ACCESORII INCLUSE

INCUIETOARE DE SIGURANTA

Zavor central pentru blocarea / deblocarea canatului secundar. Maneta pentru deblocarea tijelor pe vertical.

CUPLAJUL SUPERIOR AL CANATULUI SECUNDAR

Tija verticala cu varf de otel cu insertie in locasul de limba superior. Locasul de limba captusit in nylon negru cu rola de inchidere din otel.

CUPLAJUL INFERIOR AL CANATULUI SECUNDAR

Tija verticala cu varf de otel, cu insertie in locasul de inchidere inferior. Sistem de prindere a usii montat in paviment, captusit in plastic negru, pentru usi fara prag. Sistem de prindere a usii in plastic negru, cu rola de inchidere pentru usile cu prag.

ACCESORII OPTIONALE

MASURI DE SIGURANTA
Iesire in situatii de panica (vezi barele antipanica). Iesire in situatii de urgenta (vezi barele antipanica). Incuietoare Rever triplu securizata
MONTARE SI INTREBUINTARI
Tocuri telescopice sau de acoperire. Extensii de toc. Picuratoare. Placi de protective. Ferestre. Gauri de aerisire. Panel supralumina. Deschizatura superioara/inferioara ajustabila.
CONTROLUL ACCESULUI
Mecanisme activate electric. Manere actionate electric. Mecanisme de blocare magnetice
IMBUNATATIREA CALITATII
Garnituri de etansare. Cilindri. Amortizoare de usa. Manere special
FINISAJE LA COMANDA
Puteti alege culori dintr-o gama variata de nuante RAL. DDN – Decor Digital Ninz, consta in imagini grafice aplicate cu o cerneala speciala acoperita cu un strat protector. Manere din otel inoxidabil. Manere colorate

USI METALICE REZISTENTE LA FOC

UNIVER

CALITATEA PE PRIMUL LOC!!!

Usa complet galvanizata. Protectie impotriva coroziunii, chiar si de-a lungul marginilor taiate ale foilor de tabla. Vopsire in camp electrostatic: pulbere “epoxy-polyester ” aplicata la 180 de grade Celsius. Strat substantial de vopsea ,minimum 70 microni. Rezistenta optima la coroziune demonstrata prin testul de expunere de 500 ore la “ceata de sare”. Lipsa modificarilor de orice fel la schimbarile climaterice severe, demonstrate in 2000 ore de expunere la temperaturi cuprinse intre -10° si +60° Celsius, la 75% umiditate. Finisaj estetic de inalta calitate. Strat de vopsea anti-zgariere. Selectie larga de culori RAL.

FUNCTIONALITATE IN UTILIZARE

Usa reversibila (indicarea sensului de deschidere nu este necesar). Multiple metode de instalare pentru fiecare usa. Omologate pentru montajul cu ancore fixate cu mortar sau conexpanduri
CONFORME CU STANDARDE
Testate in fabrica Ninz cu echipament specializat. Teste de rezistenta la foc in concordanta cu standardele UNI 9723 si EN 1634-1. Teste mecanice ale accesoriilor pentru marcare CE. Accesorii pentru usi marcate cu CE, studiate si dimensionate astfel incat sa corespunda cerintelor europene. Selectie atenta a materialelor si a metodelor de productie. Testarea stricta a conformitatii produselor cu standardele tehnice declarate. Certitudine absoluta a functionarii in timp. Usi antifoc “omologate” in conformitate cu M.D. 21 Iunie 2004. Produse livrate cu documentatia solicitata de normele in vigoare.
TEHNOLOGIE MODERNA DE FABRICATIE
Productia se face in facilitati moderne si functionale care lucreaza dupa ultimele tehnologii pentru a obtine nivele inalte de calitate si produse conforme. Intregul proces de productie – de la materia prima, pana la vopsire si ambalarea usilor – se realizeaza in interiorul fabricii Ninz cu facilitati proprii, asigurand controlul tehnic de calitate TOTAL al usilor.

ELEMENTE DE ECHIPARE STANDARD PENTRU VERSIUNILE
EI2-30; EI2-60; EI2-90; REI 60; REI 120

FOAIA DE USA

Produsa prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel, ambutisata si sudata electric. Falt perimetral pentru inchidere pe toc pe toate cele 4 laturi. Ranforsata la interior cu profile din otel galvanizat la cald. Izolata termic cu vata minerala tratata. Ranforsari interioare pentru montaj bara antipanica si amortizor hidraulic pentru inchidere usa. Grosime foaie usa de 50 sau 60 mm, in functie de rezistenta la foc.

 

TOCUL

Produs din tabla de otel galvanizat la cald prin procesul “Sendzimir”. Canale special profilate pentru garnitura termoexpandabila si garnitura de etansare. Potrivit pentru instalarea cu bride de fixare in mortar  sau conexpanduri.  Pervaz detasabil pentru instalarea usii pe pardoseala finite. Contraplaci din plastic negru (PA6) pentru zavorul broastei si bolturile de siguranta. Tocul este livrat asamblat pentru usile antifoc intr-un canat.

 

GARNITURI TERMOEXPANDABILE

Montate pe profilele verticale ale tocului la usile intr-un canat si pe profilele verticale centrale la usile in doua canate. Montate pe partea transversal-superioara a tocului. Montate la partea  superioara si inferioara la usile antifoc  EI2 90 si REI 120

BALAMALE

Fiecare canat are doua balamale. Una din balamale este cu bila de otel pentru reglajul pe verticala al canatului. Balamaua certificata pt. usile antifoc, este clasificata EN 1935, pentru o greutate de  pana la 160 kg si 200.000 cicluri. A doua balama are arc pentru autoinchidere

 

BOLTURI ANTIEFRACTIE

 

Doua bolturi antiefractie pe partea cu balamale a fiecarui canat

SISTEM DE INCHIDERE

Broasca reversibila cu zavor central combinat pentru actionare maner si inchidere cu cheie. Marcat CE in conformitate cu standardul EN 12209. Livrat cu cheie de interior, pregatita pentru eurocilindru

 

MANERE

Manere din plastic negru PA6 rezistente la foc cu insertie din otel. Sild cu placa de baza din otel si gaura de cilindru. Sild-cover (peste placa de baza) din plastic negru PA6. Suruburi de trecere pt. fixare silduri si cheie de interior

 

NOTA : Cilindrul si garnitura de etansare se livreaza doar la cerere .   Manerele se livreaza la cutie, e necesara asamblarea lor.

ACCESORII INCLUSE

SELECTORUL DE CANATE

Usile duble au inclus un selector de canate RC/STD care asigura inchiderea corespunzatoare a canatelor. Marcaj CE in conformitate cu standardele EN 1158.

INCUIETOARE PENTRU CANATUL SECUNDAR

Dotat cu zavor automatizat pentru canatul secundar. Maneta de deblocare

SISTEM DE CUPLARE SITUAT IN PARTEA SUPERIOARA A CANATULUI SECUNDAR

Sistem de blocare a canatului secundar prin inserarea unei tije in lacasul de limba superior. Lacasul de limba superior este imbracat in plastic PA6 cu rulment de inchidere din otel.

SISTEMUL DE CUPLARE INFERIOR PENTRU AL DOILEA CANAT

Tije verticale din otel cu inchidere in lacasul inferior. Piese inchidere in paviment pentru usi fara prag, din plastic negru. Piesa inchidere cu rola pentru usi cu prag.

 

PLACUTA DE IDENTIFICARE

Eticheta metalica continand datele de identificare ale usii conform normelor in vigoare.

FINISARE

Vopsita standard in camp electrostatic, finisare anti-zgarieturi. Pastel turcoaz standard, cu nuanta deschisa pentru canat (NCS4020-B50G) si nuanta mai inchisa pentru toc (NCS5020-B50G).

AMBALAREA STANDARD

O usa impachetata intr-un strat de polietilena expandabila. Toc gata asamblat pentru usi cu un singur canat. Se va asambla tocul pentru usile cu doua canate. Depozitare pe paleti de lemn.

ACCESORII OPTIONALE

MASURI DE SIGURANTA

Usi de iesire in situatii de panica (vezi barele antipanica). Usi pentru situatii de urgenta (vezi bare antipanica). Usile deschise care trebuiesc inchise in cazuri de incendiu.(vezi sisteme de prindere a canatului)

MONTARE SI INTREBUINTARI

Extensie de toc (captuseala). Picurator. Suruburi speciale pentru montaj rapid. Placa de protective. Ferestre incastrate.

CONTROLUL ACCESULUI

Incuietori activate electronic. Manere electrice. Sisteme de blocare magnetice

IMBUNATATIREA CALITATII

Garnituri. Cilindri. Amortizoare. Selectoare de canat. Manere special

AMBALARE PENTRU UN MAXIM DE PROTECTIE

Lazile din lemn masiv protejeaza usile si accesoriile aferente.

USI METALICE REZISTENTE LA FOC

PROGET

CALITATE INCONTESTABILA !!!

 

Usi robuste utilizate pentru o functionare sigura de-a lungul timpului. Tocul este complet izolat pentru „instalare uscata pe perete”(gips carton). Construite ppentru a satisface tot felul de solicitari. Usi antifoc complet galvanizate. Protectie impotriva coroziunii, chiar si de-a lungul marginilor taiate ale foilor de table. Vopsire in camp electrostatic cu pulbere „epoxy-polyester ” aplicata in cuptor la 180 de grade Celsius. Strat substantial de vopsea, minimum 70 microni. Rezistenta optima la coroziune demonstrata prin testul de 500 de ore la „ceata de sare”. Lipsa modificarilor  de orice fel la schimbarile climaterice severe, demonstrate in 2000 de ore de expunere la temperaturi cuprinse intre -10° si +60° Celsius,  la 75% umiditate. Finisaj estetic de inalta calitate. Strat de vopsea anti-zgariere. Selectie larga de culori RAL.

FUNCTIONALITATE IN UTILIZARE

Cadru cu adevarat robust care faciliteaza ancorarea de perete. Compatibililitate cu toate tipurile de zid. Reducere semnificativa a timpului de instalare Agrementat pentru multiple metode de instalare in functie de tipul de perete. Gama foarte mare de dimensiuni. Varietate mare de accesorii.

CONFORME CU STANDARDE

Testat in fabrica Ninz cu echipament specializat. Teste de rezistenta la foc in concordanta cu standardele    UNI 9723 si EN 1634-1. Teste mecanice ale accesoriilor pentru  marcare CE. Accesorii pentru usi antifoc marcate CE, studiate si dimensionate astfel incat sa corespunda standardelor europene. Selectie atenta a materialelor si a metodelor de productie. Testarea stricta a conformitatii produselor cu standardele tehnice declarate. Certitudine absoluta a functionarii in timp. Usi antifoc “omologate” in conformitate cu M.D. 21 Iunie 2004. Produse livrate cu documentatia solicitata de normele in vigoare.

TEHNOLOGIE MODERNA DE FABRICATIE

Productia se face in facilitati moderne si functionale care lucreaza dupa ultimele tehnologii pentru a obtine nivele inalte de calitate si produse conforme. Intregul proces de productie – de la materia prima, la vopsirea si ambalarea usilor antifoc – se realizeaza in interiorul fabricii Ninz cu facilitati proprii, asigurand controlul tehnic de calitate TOTAL al usilor.

ELEMENTE DE ECHIPARE STANDARD PENTRU VERSIUNILE

EI2-60;  EI2-120;  REI 60;  REI 120

FOAIA DE USA

Produsa prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel, ambutisata si sudata electric. Retragere perimetrala pe 3 laturi, plata in partea inferioara. Ranforsata la interior cu profile din otel galvanizate la cald. Izolata termic cu vata minerala tratata care rigidizeaza foile de tabla. Ranforsari interioare pentru montaj bara antipanica si amortizor hidraulic pentru inchiderea foii de usa. O singura grosime a usii, de 60 mm.

TOCUL

Profil robust cu sectiune transversala. Produs din otel galvanizat la cald prin procesul “Sendzimir”. Echipat cu bratari de asamblare. Profile ambutisate pentru garnitura termoexpandabila si garnitura de etansare. Montare standard cu ancore pentru fixare cu mortar. La cerere se poate executa montajul cu suruburi extensibile sau se poate insuruba in subcadru. Distantier jos, sablon de montaj Se fixeaza in pardoseala finisata fara denivelari. Contraplaci din plastic negru PA6, pentru zavorul broastei si bolturile antiefractie. Tocul usii necesita asamblare.

GARNITURI TERMOEXPANDABILE

Montate pe profilele verticale ale tocului la usile intr-un canat si pe profilele verticale centrale la usile in doua canate. Aplicate pe partea de sus sau de jos a canatului in functie de certificare.

 

BALAMALE

Fiecare canat are doua balamale. Una din balamale este cu bila de otel pentru reglajul pe verticala al canatului. Balamaua, certificata pt. usile antifoc, marcata CE conform EN 1935  pentru o greutate de  pana la 160 kg si 200.000 cicluri. A doua balama are arc pentru autoinchidere.

BOLTURI ANTIEFRACTIE

 

Unul sau doua bolturi antiefractie pe partea cu balamale a fiecarui canat.

 

SISTEM DE INCHIDERE

Broasca reversibila cu zavor central combinat ppentru actionare maner si inchidere cu cheie. Marcat CE in conformitate cu standardul EN 12209. Livrat cu cheie de interior, pregatita pentru eurocilindru.

MANERE

Manere din plastic negru PA6 rezistente la foc cu insertie din otel. Sild cu placa de baza din otel si gaura de cilindru. Sild-cover (peste placa de baza) din plastic negru PA6. Suruburi de trecere pt. fixare silduri si insertie pentru cheie de interior.

Cilindrul de siguranta si garnitura de etansare se livreaza numai la cerere. Manerul necesita asamblare.

ACCESORII INCLUSE

SELECTORUL DE CANATE

Usile duble au inclus un selector de canate RC/STD care asigura inchiderea corespunzatoare a canatelor. Marcaj CE in conformitate cu standardele EN 1158.

INCUIETOARE PENTRU CANATUL SECUNDAR

Dotat cu zavor automatizat pentru canatul secundar. Maneta de deblocare.

SISTEM DE CUPLARE SITUAT IN PARTEA SUPERIOARA A CANATULUI SECUNDAR

Sistem de blocare a canatului secundar prin inserarea unei tije in lacasul de limba superior. Lacasul de limba superior este imbracat in plastic PA6 cu rulment de inchidere din otel.

SISTEMUL DE CUPLARE INFERIOR PENTRU AL DOILEA CANAT

Tije verticale din otel cu inchidere in lacasul inferior. Piese inchidere in paviment pentru usi fara prag, din plastic negru. Piesa inchidere cu rola pentru usi cu prag.

 

PLACUTA DE IDENTIFICARE

Eticheta metalica continand datele de identificare ale usii conform normelor in vigoare.

FINISARE

Vopsita standard in camp electrostatic, finisare anti-zgarieturi. Pastel turcoaz standard, cu nuanta deschisa pentru canat (NCS4020-B50G) si nuanta mai inchisa pentru toc (NCS5020-B50G).

AMBALAREA STANDARD

O usa impachetata intr-un strat de polietilena expandabila. Toc gata asamblat pentru usi cu un singur canat. Se va asambla tocul pentru usile cu doua canate. Depozitare pe paleti de lemn.

ACCESORII OPTIONALE

MASURI DE SIGURANTA

Usi de iesire in situatii de panica (vezi barele antipanica). Usi pentru situatii de urgenta (vezi bare antipanica). Usile deschise care trebuiesc inchise in cazuri de incendiu.(vezi sisteme de prindere a canatului)

MONTARE SI INTREBUINTARI

Extensie de toc (captuseala). Picurator. Suruburi speciale pentru montaj rapid. Placa de protective. Ferestre incastrate.

CONTROLUL ACCESULUI

Incuietori activate electronic. Manere electrice. Sisteme de blocare magnetice

IMBUNATATIREA CALITATII

Garnituri. Cilindri. Amortizoare. Selectoare de canat. Manere special

FINISAJE LA CERERE

Alegerea culorii vopselei dintr-o gama variata de nuante RAL. DDN – Decor Digital Ninz, teme grafice aplicate cu cernele speciale si acoperite cu un strat de protectie. Manere din otel inoxidabil. Manere in diverse culori.

AMBALARE PENTRU UN MAXIM DE PROTECTIE

Lazile din lemn masiv protejeaza usile si accesoriile aferente.